Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Wołowina w cieście (Chiny)

Składniki:


• 250 gramów polędwicy
• 1/2 łyżeczki mielonego imbiru 1 łyżka drobno posiekanej cebuli i łyżka słodkiego białego wina
• 1 łyżka oleju sezamowego
• 2 łyżki jasnego oleju sojowego
• 1 jajko
• 4 łyżki mąki pszennej
• 2 łyżki mąki ziemniaczanej
• 3/4 szklanki oleju sojowego
• 1 łyżeczka soli
• 1 łyżeczka grubo tłuczonego białego pieprzu.

Sposób przyrządzenia:
Mięso pokroić na cienkie małe plasterki, przełożyć do miski z cebulą, posypać imbirem, skropić winem, 2 łyżeczkami oleju; całość wymieszać i odstawić na 30 minut.
Jajko roztrzepać dokładnie z mąką pszenną i ziemniaczaną, przelać do naczynia z mięsem, wymieszać.
Patelnię żeliwną rozgrzać wraz z olejem, wrzucać plasterki polędwicy, smażyć nie dłużej niż 2 minuty, odstawić na chwilę, znów krótko podsmażyć.
Polędwicę wyjąć na sitko, odsączyć z oleju, układać na ogrzanych talerzach, skrapiając każdą porcję olejem sezamowym.
Podawać jako dodatek do innych dań.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *