Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Bananowy suflet

Składniki:

  • banan 3 sztuki
  • masło 2 łyżki
  • jajka 3 sztuki
  • mąka 1 łyżka
  • cukier 2 łyżki
  • mleko 1/2 szklanki
  • cukier waniliowy

    Sposób przyrządzenia:
    Banany należy obrać ze skórki, odkroić końcówki, a następnie przetrzeć
    przez sitko lub zmiksować blenderem. Mleko należy zagotować, dodać do
    niego podczas gotowania 1 łyżkę białego cukru i cukier waniliowy,
    następnie dodać mąkę pszenną wcześniej rozprowadzoną w 3 łyżkach letniej
    wody. Wszystko razem należy gotować przez chwilkę na małym ogniu, a
    następnie nieco wystudzić, po czym dodać przetarte lub zmiksowane
    banany, żółtka jaj i energicznie wszystko wymieszać. Z białek jej należy
    ubić pianę, dodając do niej szczyptę soli, a już pod koniec ubijania
    jedną łyżkę cukru. Pianę należy bardzo strożnie połączyć z masą
    bananową, po czym przełożyć do wysmarowanej tłuszczem formy do sufletów
    i wstawić na 20- 25 min do piekarnika nagrzanego do 200 stopni Celsjusza.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

     

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *