Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pyszne ciasteczka z truskawkami

Składniki:
1 szklanka pokrojonych na połowę truskawek
1 szklanka mąki pszennej
4 łyżki miękkiego masła
1 jajko
6 łyżek mleka
½ szklanki śmietany kremowej
2 łyżki cukru
1 łyżeczka cukru pudru
szczypta soli

Sposób przyrządzenia:
Mąkę wymieszać mikserem z solą i masłem. Jajka zmiksować z mlekiem dodać do mąki z masłem, zagnieść miękkie ciasto. Na wysypanym mąką blacie kuchennym rozwałkować ciasto na grubość 5 – 10 mm, wykrawać zeń ciasteczka o jednakowej wielkości. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 220 stopni C przez 10 minut, schłodzić. Śmietanę ubić z cukrem pudrem. Pozostawić część połówek truskawek do dekoracji, resztę lekko rozgnieść widelcem. Ciastka smarować ubitą śmietana, rozłożyć na niej rozgniecione truskawki, przykryć ciastkiem, całość zwieńczyć połówka truskawki. Polecam, pychota.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *