Sos wieloowocowy
Sos wieloowocowy4.64 out of 5 based on 129 voters.
Składniki:
- 20 dag owoców: brzoskwiń, moreli, truskawek, poziomek
- ½ op serka homogenizowanego
- ½ szkl słodkiej śmietanki
- 1 łyżeczka cukru waniliowego
- 1 łyżka cukru
Sposób wykonania;
Owoce dokładnie umyć po czym dodać do nich cukier i cukier waniliowy.
Całość dokładnie zmiksować.
Następnie dodać serek homogenizowany oraz śmietankę.
Dokładnie wymieszać.
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy
- Opublikowano: środa, 04, styczeń 2012 14:40
- Aldona Wypasek
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny