Gotowany groszek z koperkiem
Gotowany groszek z koperkiem 0 out of 5 based on 0 voters.
Składniki:
- 2 łyżki wody
- 450 g groszku cukrowego
- ½ łyżeczki soli
- pieprz
- 1 łyżka oliwy z oliwek
- 2 łyżki posiekanego koperku
Sposób wykonania:
-
Groszek wrzucić do rondelka.
podlać go wodą i gotować około 3 minut.
Po tym czasie dodać oliwę z oliwek oraz posiekany koperek.
Całość wymieszać i odprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Liczba porcji: 4
- Szczegóły
- Kategoria: Warzywa
- Opublikowano: piątek, 07, luty 2014 08:47
- Julia Pasich
- Warzywa
- Sałatki warzywne
- Bakłażany
- Kapusta
- Młoda kapusta
- Ziemniaki
- Szparagi
- Cukinia
- Karczochy
- Dynia
- Fasola
- Fasolka szparagowa
- Kabaczki
- Kalafior
- Ogórki
- Brokuły
- Okra
- Cebula
- Buraki
- Bób
- Pomidory
- Brukselka
- Szpinak