Fasola z wody
Fasola z wody4.65 out of 5 based on 99 voters.
Składniki:
- 500 g fasoli jaś
- sól
- 3 łyżki masła
Sposób wykonania:
-
Fasolę zalać wodą i odstawić na noc.
Następnego dnia gotować w tej samej wodzie około 2 godzin.
Pod koniec gotowania dodać 1 łyżeczkę soli.
Przed podaniem polać roztopionym masłem.
- Szczegóły
- Kategoria: Fasola
- Opublikowano: wtorek, 07, czerwiec 2011 08:50
- Bożena Piątek
- Warzywa
- Sałatki warzywne
- Bakłażany
- Kapusta
- Młoda kapusta
- Ziemniaki
- Szparagi
- Cukinia
- Karczochy
- Dynia
- Fasola
- Fasolka szparagowa
- Kabaczki
- Kalafior
- Ogórki
- Brokuły
- Okra
- Cebula
- Buraki
- Bób
- Pomidory
- Brukselka
- Szpinak