Dip jajeczny z curry Aliny
Dip jajeczny z curry Aliny0 out of 5 based on 0 voters.
Składniki:
- 4 jajka
- 200 g serka homogenizowanego lub drobno zmielonego
- 2-3 łyżki majonezu
- curry łagodne
- sól
Sposób wykonania:
-
Jajka ugotować na twardo po czym obrać je ze skorupek a gdy osy gna pokroić w drobną kostkę.
Wówczas dodać do nich serek homogenizowany oraz majonez.
Całość dokładnie wymieszać.
Na koniec doprawić do smaku solą i dużą ilością curry.
Liczba porcji: 5
- Szczegóły
- Kategoria: Dipy
- Opublikowano: piątek, 11, październik 2013 06:59
- Alina Kuś
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny