Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Żeberka z pieczarkami

Znakomite żeberka z pieczarkami-nikt im się nie oprze. Do wykonania przepisu będziesz potrzebować: żeberek wieprzowych, pieczarek, cebuli oraz czosnku.
 

Składniki:

  • 1 kg żeberek wieprzowych
  • 200 g pieczarek
  • 4 cebul e
  • 1 łyżeczka papryki słodkiej 
  • 1 łyżeczka papryki ostrej 
  • 3 ząbki czosnku
  • 3 łyżki sosu sojowego
  • 1 łyżka oliwy z oliwek 
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Żeberka dokładnie oczyścić, osuszyć na papierowym ręczniku i podzielić na mniejsze porcję. 
    Skropić je sosem sojowym i przełożyć je na patelnie z rozgrzaną oliwą z oliwek.
    Przesmażyć je delikatnie z obu stron po czym przełożyć do naczynia żaroodpornego.
    Wówczas na tą sama patelnie wrzucić czosnek przeciśnięty przez praskę, posiekaną cebule i pieczarki pokrojone na mniejsze kawałki. 
    Całość przesmażyć co jakiś czas mieszając.
    Doprawić do smaku solą, pieprzem, ostrą i słodką papryką.
    Gotowe pieczarki razem z cebulą przełożyć do żeberek.
    Podlać je ½ szkl wody.
    Wstawić pod przykryciem do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni i piec około 1,5 godziny. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *