Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tort z bitą śmietaną

Biszkopt:

  • 10 żółtek + 1 całe jajko
  • 25 dkg cukru pudru
  • 25 dkg mąki ziemniaczanej
  • 1 zapach rumowy
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia

Sposób przyrządzenia:
Ucieramy jajka z cukrem na pulchną masę. Następnie dodajemy zapach i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Pieczemy w prodziżu ok. 45 min.
Pącz:

  • 1/2 litra przegotowanej zimnej wody
  • sok z 3 cytryn
  • 1/4 szk. spirytusu
  • zapach rumowy cukier do smaku

Sposób przyrządzenia:
Wszystkie składniki mieszamy do chwili rozpuszczenia się cukru.
Krem:

  • 1 litr śmietany kremowej 30 %
  • 5 torebek śmietanfixu
  • 1 szk. cukru pudru
  • truskawki
  • Wszystkie składniki łączymy i ubijamy do czasu uzyskania odpowiedniej konsystencji kremu.uzyskania

Wykonanie tortu:
Biszkop po wystygnięciu kroimy na trzy krążki. Pirwszy blat układamy na kloszu do tortu, nasączamy go pączem,kładziemy na to bitą śmietanę.mietanę posypujemy pokrojonymi w ćwiartki truskawkami. To samo robimy z pozostałymi krążkami ciasta. Na wierzch , po posmarowaniu boków i wierzchu śmietaną układamy całe truskawki, tworząc z nich dekorację tortu.

2 comments for “Tort z bitą śmietaną

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *