Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Świąteczne muffinki z przyprawami korzennymi

Coraz bliżej święta, więc podajemy przepis na pyszne świąteczne muffinki z przyprawami korzennymi. Lista zakupów: jajka, miód, puree z dyni i przyprawy korzenne. 
 

Składniki:

  • 1 szkl puree z dyni
  • 2 jajka
  • 1/2 szkl oleju 
  • 2 łyżki płynnego miodu
  • 2 szkl mąki
  • 1/2 szkl cukru
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 1/2 łyżeczki sody 
  • 1 łyżeczka cynamonu
  • ½ łyżeczki mielonych goździków
  • 1 łyżeczka mielonego imbiru
  • 2 łyżeczki przyprawy do piernika 
 

Sposób wykonania:

  1. Do miski przesiać mąkę z dodatkiem proszku do pieczenia.
    Dodać do niej sodę, cukier, cynamon, goździki, imbir i przyprawę do piernika.
    Całość przemieszać.
    Do osobnej miski przełożyć puree z dyni, jajka, olej oraz miód.
    Również wymieszać.
    Następnie połączyć ze sobą suche i mokre składniki.
    Powstałe ciasto nakładać do foremek na muffinki.
    Do ¾ ich wysokości.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni i piec około 30 minut. 
     

Liczba porcji: 8

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *