Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sos mięsny do makaronu spaghetti

Poznaj sekret przepysznego mięsnego sosu do makaronu spaghetti. Aby go przyrządzić potrzebujesz: mielonego mięsa wołowego i wieprzowego, puszki pomidorów, czosnku, bazylii i oregano.  

 

Składniki:

  • 30 dag mięsa mielonego wołowego
  • 30 dag mięsa mielonego wieprzowego
  • 1 puszka pomidorów
  • 1 cebula
  • 5 ząbków czosnku
  • 2 łyżki bazylii
  • 1 papryczka chilii
  • 1 łyżeczka oregano
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Obrana cebulę drobno posiekać.
    Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę po czym razem z cebulą wrzucić na patelnie z rozgrzaną oliwą z oliwek.
    Gdy całość lekko się przesmaży dodać oba rodzaje mięsa.
    Trzymać na ogniu dość często mieszając, aż mięso ładnie się przyrumieni.
    Wówczas dodać pomidory z puszki razem z zalewą oraz posiekaną papryczkę chilii.
    Dusić na małym ogniu, aż pomidory zaczną się rozpadać i zacznie się tworzyć gęsty sos.
    Wówczas doprawić go jeszcze do smaku solą, pieprzem, bazylią i oregano.
    Trzymać jeszcze kilka minut na ogniu.
    Gotowy podawać z makaronem spaghetti. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *