Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sernik przepisu Urszuli

Tradycyjne polskie ciasta. Będziesz zaskoczony jakie pyszne. Dziś przepis na sernik pomysłu Urszuli. Lista zakupów: twaróg, serek mascarpone, jajka i mleko. 
 

Składniki:

  • 750 g twarogu 
  • 250 g serka mascarpone
  • 1 szkl cukru pudru 
  • 2 łyżeczki cukru waniliowego
  • szczypta soli 
  • 6 jaj
  • 2/3 szkl mleka
  • 50 g roztopionego masła
  • 5 płaskich łyżek mąki pszennej
  • 6 płaskich łyżek mąki ziemniaczanej 
  • 2 łyżeczki kandyzowanej skórki pomarańczowej
 

Sposób wykonania:

  1. Twaróg zemleć trzykrotnie w maszynce.
    Następnie do żółtek dodać cukier waniliowy i razem utrzeć.
    Nie przerywając ucierania dodawać stopniowo serek mascrpone.
    Gdy składniki się połączą dodać jeszcze twaróg, mleko oraz roztopione masło.
    Całość dokładnie wymieszać po czym dodać obie mąki i skórkę z pomarańczy.
    Na sam koniec dodać białka ubite na sztywną pianę z dodatkiem soli i cukru pudru. 
    Delikatnie połączyć, aby piana nie osiadła. 
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 160 stopni i piec około 1 godziny. 
     

Liczba porcji: 8

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *