Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sernik gotowany.

Skład:

  • 1,2 kg mielonego twarogu
  • 1 palma
  • 1 szklanka cukru
  • 7 jaj
  • mleko
  • 1 budyń waniliowy lub śmietankowy
  • całe dzikie mnóstwo bakalii
  • cukier wanilinowy
  • olejek migdałowy (albo jaki kto lubi)
  • herbatniki

Sposób przyrządzenia:
Tłuszcz i cukier rozpuszczamy, mieszamy masę i dodajemy ser, olejek i cukier wanilinowy, wrzucamy rozbite jaja i powoli mieszamy. Gdy się zagotuje, wlewamy rozrobiony budyń (ja z reguły na ilość mleka przeznaczoną na jeden budyń daję 1,5 paczki budyniu, żeby było gęste), masa pyrka się trochę a ja cały czas mieszam. Foremkę wykładamy ciasno herbatnikami, wlewamy masę do formy, wkładamy całość do lodówki, aż porządnie zgęstnieje.
Czasem wychodzi mi troszkę rzadka ta masa, ale jest tak dobra, że nikomu nie przeszkadza, że musi to jeść łyżką.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *