Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Rurki z sosem pomidorowym Edyty

Baza najlepszych przepisów na potrawy z makaronu. Tym razem przepis na rurki z sosem pomidorowym Edyty.  Do wykonania przepisu potrzebujesz: makaronu rurki, przecieru pomidorowego, cebuli i czosnku. 
 

Składniki:

  • ½ op makaronu rurki
  • 700 g przecieru pomidorowego 
  • 1 cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka suszonego oregano
  • 1 łyżka masła
  • 1 łyżka oliwy
  • 100 ml śmietany 
  • szczypta cukru
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Makaron ugotować według opisu na opakowaniu.
    W między czasie obraną cebule i czosnek drobno posiekać.
    Wrzucić do rondelka z rozgrzanym masłem i oliwą.
    Gdy lekko się przesmażą dodać przecier pomidorowy.
    Dodać jeszcze oregano i całość dusić na małym ogniu.
    Gdy sos zacznie gęstnieć dodać jeszcze śmietanę.
    Całość wymieszać i doprawić do smaku szczyptą cukru, solą oraz pieprzem.
    Ugotowany makaron odcedzić i przełożyć na talerz.
    Polać go sosem pomidorowym i udekorować listkami bazylii. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *