Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pudding śmietankowy z truskawkami

Pyszne przepisy kulinarne z kategorii: desery. Tym razem przepis na pudding śmietankowy z truskawkami. O wykonania przepisu będziesz potrzebować: truskawek, śmietany, mała i jajek. 
 

Składniki:

  • 1 szkl truskawek 
  • ½ l kwaśnej śmietany
  • 5 dag masła
  • 25 dag mąki pszennej
  • 4 jajka
  • szczypta soli

Sposób wykonania:

  1. Do miseczki przelać śmietanę.
    Dodać do niej żółtka, mąkę oraz sól.
    Całość dokładnie wymieszać.
    Następnie postawić miseczkę nad garnkiem z gotującą się wodą.
    Często mieszając trzymać w kąpieli wodnej, aż powstanie gładki, jednolity pudding.
    Gotowy przelać do miseczek lub słoiczków.
    Polać roztopionym masłem. 
    Natomiast truskawki dokładnie umyć.
    Oderwać zielone szypułki i pokroić na mniejsze kawałki.
    Ułożyć je na wierzchu puddingu.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *