Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Łosoś

Łosoś zapiekany w cieście francuskim

Składniki: 250 g filetów z łososia gotowe ciasto francuskie 5 pieczarek cebula żółtko cytryna śmietana vegeta sól pieprz zioła prowansalskie słodka papryka koperek Sposób wykonania: Cebulę posiekać ,pieczarki pokroić w plasterki i razem przesmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Doprawić do smaku ziołami oraz papryką i wymieszać ze śmietaną. Doprowadzić do wrzenia i odstawić do ostygnięcia, Następnie…

Rolada łososiowa z twarogiem

Składniki: 20 dag wędzonego łososia w plastrach 15 dag twarogu serek topiony szczypiorek natka pietruszki ząbek czosnku sól pieprz Sposób wykonania: Ser zmiksować po czym dodać posiekany szczypiorek, natkę pietruszki oraz posiekany czosnek. Całość wymieszać  i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Następnie plastry łososia ułożyć tak aby zachodziły na siebie i rozsmarować na nich…

Łosoś norweski z piekarnika imbirem pachnący

Składniki: 1 kg filetów z łososia 2 łyżki sosu sojowego 1 łyżka sosu chili szczypta tartego imbiru 2 ząbki czosnku 2 cytryny 1 łyżka brązowego cukru posiekana zielona cebulka Sposób przyrządzenia: Filety umyć, osuszyć, podzielić na porcje, przyprawić, odstawić na 15 minut. Tak przygotowane porcje ryby ułożyć na blasze do pieczenia i upiec w piekarniku.…