
Składniki:
- 6 kiełbasek
- 1 duża cebula
- 1 puszka piwa
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 4 cienkie kiełbasy 8 cienkich plastrów wędzonego boczku 4 plastry żółtego sera 1 cebula Sposób przyrządzania: Cebulę pokroić w pół plasterki. Każdą kiełbasę przekroić wzdłuż (nie nacinać do końca) i wewnątrz nacięcia ułożyć cebulę i plaster (odpowiedniej wielkości) żółtego sera. Kiełbasę owinąć dwoma plastrami boczku. Spiąć wykałaczkami i smażyć na grillu około 15 minut,…
Składniki: • 75 dag. kiełbasy np: toruńskiej. glazura: • 1 szkl. dżemu morelowego. • 1 łyżka soku z cytryny. Wykonanie: Dżem włożyć do małego rondelka podgrzać, przetrzeć przez sito, połączyć z sokiem z cytryny. Kiełbasę podzielić na porcje ponacinać.. Piec na grillu, w połowie pieczenia posmarować glazurą. Można podawać z morelami z puszki. Przepis został…