Składniki:
- 80 dag sandacza
- 20 dag kurek
- 2 cebule
- 4 łyżki masła
- ½ szkl śmietany
- 5 dag żółtego sera
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 5 dag żółtego sera 15 dag białego sera 1 łyżka gęstego jogurtu garść orzeszków pistacjowych 2 łyżki słodkiej suszonej papryki Sposób wykonania: Żółty ser zetrzeć na tarce, wówczas do niego dodać biały ser oraz jogurt. Całość dokładnie wymieszać i doprawić solą. Z powstałej masy formować małe kulki. Do każdej kulki wbić orzeszek pistacjowy. Następnie…
Składniki: ½ kapusty pekińskiej 1 puszka zielonego groszku szczypior z cebulki dymki 2 ogórki kwaszone 1 łyżka posiekanego koperku 2 plastry żółtego sera 3 łyżki majonezu sól pieprz Sposób wykonania: Kapustę drobno poszatkować, odcinając głąb. Dodać do niej groszek odcedzony z zalewy, ogórek pokrojony w kostkę oraz posiekany koperek i szczypior. Następnie dodać jeszcze majonez…