Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: żółty

Kalarepka w serowej skorupce

Składniki: 4 młode kalarepy obrane, pokrojone w pół plastry o grubości 1 cm 2 łyżki oliwy 2 drobno posiekane ząbki czosnku 1 szklanka drobno tartego sera (Pecorino) Sposób przyrządzenia: Kalarepę wymieszać z oliwą i czosnkiem, odstawić na 15 minut. Na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia rozłożyć w jednej warstwie pół plastry kalarepy każdy posypując równomiernie…

Zimny sos z dodatkiem sera gorgonzola

Składniki: ½ szklanki drobno pokruszonego sera Gorgonzola 1 szklanka majonezu 1 szklanka gęstej śmietany 3 łyżki soku z cytryny Sposób przyrządzenia: Majonez zmiksować ze śmietaną i sokiem cytrynowym, dodać drobno pokruszony ser, wymieszać. Przed podaniem sos powinien być schłodzony w lodówce. Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Gabrysię Radosz

Gruszki faszerowane serem gorgonzola

Składniki: dojrzałe gruszki 1 część masła 1 część sera Gorgonzola gęsta śmietana mielona ostra papryka Sposób przyrządzenia: Ser zetrzeć na tarce z drobnymi oczkami, dodać masło, utrzeć na gładką masę. Gruszki obrać, przekroić wzdłuż na połowę, używając łyżeczki usunąć gniazda nasienne i część miąższu. Powstałe wgłębienie wypełnić masą serową. Gruszki ułożyć na półmisku, polać każdą…

Pasta z sera brie i camembert

Składniki: 10 dkg dobrego masła 10 dkg sera Brie 10 dkg sera Camembert siekany koperek Sposób przyrządzenia: Ser mocno schłodzić, utrzeć na tarce z małymi otworami. W miseczce umieścić tarte sery i masło, wyrobić na gładką masę. Z pasty formować nieduże kulki i obtoczyć w drobno siekanym koperku. Podawać, jako dodatek do białego pieczywa. Przepis…