Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z wędliną

Wykwintna sałatka mięsna Kaprys

Składniki: 20 dkg szynki drobiowej 10 dkg ugotowanego ozorka wieprzowego 10 dkg polędwicy sapockiej 10 dkg marynowanych grzybów 4 łyżki oliwy 1 łyżka octu winnego sól, pieprz zielona sałata Sposób przyrządzenia: Wędlinę i ozorek pokroić w plastry o grubości około 5 mm, a następnie w słupki. Ocet bardzo dokładnie wymieszać z oliwą, przyprawić sola i…

Kaszanka Pawła

Wyrób domowej kaszanki nie powinien Wam sprawić większych kłopotów. No może oprócz sprzątania i zmywania. Nie podaje ściśle składników można trochę pofantazjować. Napewno kasza, 2kg.gruba ale nie pęczak, skórki wieprzowa ok. 2kg,wątroba wieprzowa, cała dwie tylne golonki krew/według uznania ja polecam/.Do tego można dać gotowane mięso np z rosołu, ja składam w zamrażalce w pojemniczku…