Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z serów

Farsz z jajek do naleśników

Składniki: 4 jajka 2 łyżki masła 1 cebula sól pieprz 2 łyżki bułki tartej Sposób wykonania: Jajka ugotować na twardo po czym je obrać i pokroić w kostkę. Następnie cebulę posiekać i zeszklić na rozgrzanym maśle, wówczas zdjąć ja z ognia i dodać do jajek. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Można zagęścić bułką tartą.

Kulki z sera z papryką

Składniki: 5 dag sera żółtego 15 dag sera białego 1 łyżka gęstego jogurtu garść orzechów pistacjowych 2 łyżki suszone  papryki Sposób wykonania: Ser twarogowy rozetrzeć widelcem a żółty ser zetrzeć na tarce i razem wymieszać. Dodać jeszcze jogurt i doprawić do smaku solą. Dokładnie wymieszać aby powstała gładka masa. Następnie uformować z niej małe kuleczki.…

Pasta jajeczna Zygmunta

Składniki: 6 jajek pęczek szczypiorku 2 łyżki majonezu sól pieprz Sposób wykonania: Jajka ugotować na twardo w wodzie ze szczyptą soli. Następnie je odcedzić, obrać i pokroić w kostkę. Szczypiorek również posiekać i dodać do jajek. Dodać jeszcze majonez i całość dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Pasta jajeczno-pomidorowa na chlebek

Składniki: 2 jajka na twardo 2 pomidory puszka ansjovis 2 łyżki posiekanego szczypiorku 2 łyżki sosu chili ½ szkl majonezu Sposób wykonania; Jajka ugotowane na twardo, obrać i posiekać w kostkę. Pomidory, ansjovis i szczypiorek posiekać. Dodać jeszcze majonez oraz chili do smaku. Całość dokładnie wymieszać.