
Składniki:
- 2 jajka
- szczypta soli
- 1 łyżka cukru pudru
- 1, 25 szkl mleka
- 150 g mąki
- 0,5 szkl wody gazowej
- olej
- marmolada jabłkowa
- cukier puder
- masło
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 2 łyżki marmolady sok wyciśnięty z 1 pomarańczy cukier 1 szkl kefiru Sposób wykonania: Marmoladę dodać do kefiru. Wlać jeszcze sok z pomarańczy i całości dokładnie zmiksować. Doprawić do smaku cukrem i przelać do wysokiej szklanki.
Składniki: 6 łyżek mąki 20 dag cukru 6 jaj marmolada Sposób wykonania : Żółtka utrzeć razem z cukrem po czym dodać mąkę. Gdy składniki się połączą dodać jeszcze białka ubite na sztywną pianę, delikatnie połączyć. Przelać ciasto do formy i piec rozgrzanym piekarniku. Po upieczeniu posmarować ciasto marmoladą i zawinąć w rulon.