Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z flądry

Flądra w jarzynach

Składniki: 40 dag filetów z flądry 2 łyżki soku z cytryny po 10 dag porów i marchewki 200 ml rosołu 8 dag makaronu wstążki 10 dag selera naciowego 100 ml mleka 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej 1 łyżka masła 1 łyżka koperku Produkty Kamis: szczypta papryki ostrej Kamis szczypta czosnku Kamis do smaku 1,5 łyżki musztardy…

Roladki z flądry w sosie pietruszkowym

Składniki: 800 g filetów z flądry sok z 1 cytryny, sól, pieprz, 1 pęczek natki pietruszki, 3 szalotki, 40 g masła, 250 ml wytrawnego białego wina 400 ml śmietany Sposób przyrządzenia: Filety opłukać, osuszyć, przekroić wzdłuż na pół. Rybę skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Pietruszkę opłukać i osuszyć. Kilka małych gałązek odłożyć…

Flądra w sosie krewetkowym

Składniki: 1 kg flądry, 1 łyżki masła, 25 dag świeżych lub mrożonych krewetek bez skorupek, 1 łyżka mąki, 2 szklanki rosołu, 400 ml rosołu sól, pieprz i gałka muszkatołowa, 2 łyżki tartej bułki. Sposób przyrządzenia: Rybę oczyścić, umyć, zdjąć skórę. Krewetki umyć, wrzucić do wrzącej osolonej wody,, gotować 15 min. Odcedzić a następnie poddusić na…