Składniki:
- ½ kg skórek z jabłek
- 2 łyżeczki cukru
- 1 szkl wody
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1 szkl wody ½ szkl octu 2 listki laurowe kilka ziarenek ziela angielskiego kilka ziarenek pieprzu szczypta soli Sposób wykonania: Do rondelka wlać wodę oraz ocet. Dodać listki laurowe, ziarenka ziela angielskiego i pieprzu oraz szczyptę soli. Całość wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Następnie odstawić do ostygnięcia i chłodną zalać śledzie.
Składniki: 1 filiżanka wody 0,5 łyżeczki cukru 1 łyżeczka zmielonej kawy Sposób wykonania: Do zaparzacza wlać wodę. Gdy stanie się gorącą, wsypać cukier oraz kawę. Gdy zacznie się gotować zdjąć z ognia.
Składniki: 125 ml wody 2 kostki cukru 60 ml rumu Sposób wykonania: Wodę doprowadzić do wrzenia po czym wsypać do niej cukier. Mieszać tak długo aż cukier się rozpuści. Następnie podgrzać rum i przelać do wody z cukrem, wymieszać.
Składniki: 500 g brukselki 2 łyżki bułki tartej 3 łyżki masła sól cukier Sposób wykonania: Oczyszczoną brukselkę zalać 1 litrem wody. Dodać łyżeczkę cukru i ½ łyżeczki soli i gotować około 15minut. W między czasie na rozgrzanym maśle zarumienić bułkę tartą. Brukselkę odcedzić i polać ją masłem z bułka tartą.