
Składniki:
- 2 ½ szkl mąki
- 1 łyżeczka sody oczyszczonej
- 1 łyżeczka soli
- 1 szkl miękkiego masła
- ¼ szkl cukru
- ¾ szkl jasnego brązowego cukru
- 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
- 2 jajka
- 2 szkl wiórków czekoladowych
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 4 łyżki kakao 750 ml mleka 40 ml rumu 1 łyżka rodzynek 1 łyżka wiórków czekoladowych Sposób wykonania: Kakao wymieszać razem z mlekiem oraz rumem. Dodać rodzynki i posypać wiórkami czekoladowymi.
Składniki: 0,5 l śmietanki kremowej zagęstnik łyżeczka cukru waniliowego wiórki czekoladowe Sposób wykonania: Śmietankę ubić na sztywno z dodatkiem cukru waniliowego. Pod koniec gdy piana zacznie sztywnieć dodać jeszcze zagęstnik. Na sam koniec dodać wiórki czekoladowe. Ilość według upodobań czy krem ma być bardziej czekoladowy czy też nie.