Składniki:
- 25 ml whisky
- 1 łyżka soku z cytryny
- ½ szkl majonezu
- ½ szkl pikantnego ketchupu
- szczypta soli
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: ½ szkl majonezu ½ szkl pikantnego ketchupu 25 ml whisky 1 łyżka soku z cytryny szczypta soli Sposób wykonania: Majonez wymieszać razem z ketchupem. Następnie dodać whisky oraz sok z cytryny. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą.
Składniki: 1 litr brendy 4 szklanki cukru 4 szklanki małych śliwek Sposób przyrządzenia: Śliwki umyć, ułożyć w sterylnie czystych słojach. W rondlu doprowadzić do wrzenia brendy, dodać cukier, podgrzewać mieszając aż cukier się rozpuści. Gorącym syropem zalać śliwki, szczelnie zamknąć. Przepis nadesłany na konkurs Faceci od Kuchni przez Iwona Podgórna
Składniki: szklanka śmietany 2 łyżki cukru granulowanego 1 łyżka ekstraktu waniliowego 180 ml irlandzkiej whisky 6 stołowych łyżek nierafinowanego brązowego cukru 6 łyżek świeżo parzonej kawy Sposób przyrządzenia: Śmietanę ubić na sztywno z cukrem i wanilią. Do 6 szklanek rozlać po 30 ml whisky, dodać po łyżce stołowej nierafinowanego brązowego cukru i filiżance kawy. Wierzch…
Składniki: 35 ml whisky 15 ml Campari 15 ml likieru z gorzkich pomarańczy 1 kropla Angostury Sposób przyrządzenia: Do szklanki z lodem wlać wszystkie składniki, wymieszać. Przez sito przelać do szklanki koktajlowej.