
Składniki:
- 4 łyżeczki musztardy sarepskiej
- 5 łyżek oliwy z oliwek
- 2 łyżki miodu
- 1 łyżka sok z cytryny
- sól
- pieprz

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 2 brokuły 1 op gęstej śmietany 1 łyżka musztardy 1 łyżka soku z cytryny 1 jajko 1 łyżka posiekanej natki pietruszki sól cukier biały pieprz Sposób wykonania: Brokuły opłukać pod bieżącą wodą gotować kilka minut w osolonej wodzie z dodatkiem cukru. Wówczas je odcedzić i odstawić do ostygnięcia. Następnie musztardę wymieszać ze śmietaną. Doprawić…
Składniki: 4 filety śledziowe w oleju ½ szkl oleju ½ szkl musztardy miodowej 1 cebula kilka listków bazylii Sposób wykonania: Śledzie pokroić w dzwonka i układać je w słoju przeplatając je krążkami cebuli, listkami bazylii i przyprawami. Następnie musztardę wymieszać z olejem i zalać nią śledzie. Do musztardy można również dodać posiekany czosnek.
Składniki: 1 kg mięsa od szynki 1 ząbek czosnku 1 cebula 1 szkl bulionu warzywnego szczypta mielonego ziela angielskiego 4 korniszony sól pieprz 3 łyżki tłuszczu 1 łyżeczka octu winnego 1 łyżka musztardy 1 op. śmietany Sposób wykonania: Mięso oprószyć solą po czym zarumienić na rozgrzany tłuszczu z dodatkiem posiekanego ząbka czosnku. Następnie dodać cebulę…