Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: sos holenderski

Sos holenderski Nikoli

Składniki: ½ kostki masła 2 żółtka ½ szkl białego wytrawnego wina sól pieprz Sposób wykonania: Do wina dodać szczyptę soli oraz pieprz i zagotować. Następnie odstawić do ostygnięcia po czym dodać żółtka i odrobinę zimnej wody. Przełożyć do garnka z gotująca się woda i ubijać tak długo aż sos zacznie gęstnieć. Ponownie zdjąć z ognia…

Sos holenderski Ilony

Składniki: • 2 żółtka • 1 łyżka białego wina • 22,5 dag sklarowanego masła • szczypta solu • szczypta pieprzu • 1 łyżeczka soku z cytryny Sposób wykonania: Do rondelka wrzucić żółtka i wlać wino. Na malutkim ogniu podgrzewać cały czas mieszając. Gdy sos lekko zgęstnieje zdjąć z ognia i dodawać stopniowo sklarowane masło. Całość…