Składniki: 5 dag mielonych orzechów włoskich świeży ogórek 4-5 łyżek keczupu łyżka posiekanej natki pietruszki szczypta mielonej gałki muszkatołowej sól pieprz Sposób wykonania: Obrany ogórek pokroić w kostkę po czym razem z ketchupem zmiksować na gładką pastę. Następnie dodać posiekane orzechy i natkę pietruszki. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku gałka muszkatołową, solą oraz…
Tag: sos do ryb
Listy
Dip z jabłka i marchewki
by Jadwiga Kuchta • • 0 Comments
Listy
Dip na cebulowej zupie
by Amelia Guzik • • 0 Comments
Składniki: 500 ml kwaśnej śmietany 90 g cheddara 1 opakowanie zupy cebulowej instant biały pieprz Sposób wykonania: Śmietanę, ser oraz zupę przełożyć do rondelka i dokładnie utrzeć na gładką pastę. Gdy składniki się połączą doprawić do smaku pieprzem.





