Składniki: 30 ml absyntu 35 ml likieru pomarańczowego Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Tag: sok
Listy
Castro
by Birbant • • 0 Comments
Składniki: 20 ml absyntu 40 ml ciemnego rumu 10 ml soku z cytryny 10 ml soku z granatów Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Listy
Różowy Pernod
by Birbant • • 0 Comments
Składniki: 20 ml absyntu Pernod 20 ml soku z granatów piwo imbirowe Sposób przyrządzenia: Do szklanki z lodem wlać wszystkie składniki, delikatnie wymieszać.
Listy
Diksi
by Birbant • • 0 Comments
Składniki: 20 ml absyntu 10 ml ginu 10 ml wytrawnego wermutu 10 ml soku z cytryny 15 ml syropu z granatów Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Listy
Klasyczny Raki
by Birbant • • 0 Comments
Składniki: 50 ml absyntu Raki 100 ml wody Sposób przyrządzenia: W szklance delikatnie wymieszać alkohol i wodę, dodać lód.