
Składniki:
- 2 szkl krótkoziarnistego ryżu
- 1 kawałek wodorostów
- 3 łyżki sake
- ¼ szkl octu ryżowego
- 1 łyżka cukru
- ½ łyżeczki soli
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1½ szklanki cukru 1 pomarańcza 5 l wody 25 dag marchewki 2 łyżeczki kwasku cytrynowego Sposób wykonania: Wodę doprowadzić do wrzenia o czym zdjąć z ognia i rozpuścić w niej cukier. Następnie dodać sok wyciśnięty z pomarańczy i marchewki. Doprawić do smaku kwaskiem cytrynowym.
Składniki: 1 banan ½ szkl soku z pomarańczy cukier cukier waniliowy 1 szkl maślanki Sposób wykonania: Obranego banana pokroić na mniejsze kawałki. Dodać do nich maślankę oraz sok z pomarańczy. Całość dokładnie zmiksować. Doprawić do smaku cukrem oraz cukrem waniliowym i przelać do szklanek.
Składniki: 2 łyżki marmolady sok wyciśnięty z 1 pomarańczy cukier 1 szkl kefiru Sposób wykonania: Marmoladę dodać do kefiru. Wlać jeszcze sok z pomarańczy i całości dokładnie zmiksować. Doprawić do smaku cukrem i przelać do wysokiej szklanki.
Składniki: ½ szkl truskawek ½ szkl soku pomarańczowego cukier skórka z cytryny ½ szkl maślanki Sposób wykonania: Oczyszczone truskawki pokroić na mniejsze kawałki. Dodać do nich sok pomarańczowy oraz maślankę. Całość dokładnie zmiksować. Doprawić do smaku cukrem. Udekorować skórką z cytryny.