Składniki: 5 parówek 4 jajka pół opakowania serka topionego 3 łyżeczki musztardy szczypiorek Sposób wykonania: Ugotowane parówki oraz jajka pokroić w kostkę. Dodać jeszcze serek topiony i całość dokładnie utrzeć. Gdy powstanie jednolita pasta doprawić do smaku musztardą i połączyć z posiekanym szczypiorkiem.
Tag: serek
Listy
Morele i serek homo
by Piotr Pisarski • • 0 Comments
Listy
Pasta cytrynowa
by Renata Młynarska • • 0 Comments
Listy
Dip na ostro
by Agata Gałka • • 0 Comments
Listy
Dip pomidorowy na serku homo
by Justyna Stolarczyk • • 0 Comments
Składniki: 1 serek homogenizowany 1/2 szklanki jogurtu 1/4 szklanki przecieru pomidorowego 1 ząbek czosnku sok z 1/4 cytryny sól pieprz Sposób wykonania: Serek, jogurt i przecier wymieszać ze sobą. Następnie doprawić do smaku posiekanym czosnkiem, sokiem z cytryny, solą oraz pieprzem.