Składniki:
- ½ kg ryby
- 2 kiszone ogórki
- 2 pomidory
- cebula
- 2 jabłka
- łyżka majonezu
- op jogurtu naturalnego
- łyżeczka musztardy
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: tuńczyk 1 puszka kukurydza 1 puszka 15 szt marynowanych śliwek majonez Sposób wykonania: Śliwki pokroić na mniejsze kawałki, tuńczyka rozdrobnić widelcem a kukurydze odsączyć z zalewy. Całość dokładnie wymieszać i polać majonezem.
Składniki: 50 dag młodych ziemniaków gałązka selera naciowego 2 cebule dymki 3 łyżeczki majonezu 3 łyżeczki naturalnego jogurtu puszka tuńczyka sól pieprz Sposób wykonania: Ziemniaki ugotować po czym pokroić je w kostkę, selera pokroić w słupki a cebulę posiekać. Całość dokładnie wymieszać dodając rozdrobnionego widelcem tuńczyka. Następnie majonez wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku solą…
Składniki: 80 dag wędzonego dorsza 10 dag cebuli 4 łyżki oleju sok z cytryny sól Sposób wykonania: Dorsza podzielić na mniejsze kawałki a cebulę posiekać. Razem wymieszać i skropić sokiem z cytryny ora z olejem. Doprawić do smaku solą.