Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: przepis na kaszę

Kasza krakowska wypiekana w piekarniku

Składniki: 2 szkl. kaszki krakowskiej 1 surowe jajko 3 szkl. wody sól 100 g masła Sposób wykonania: Kaszkę wymieszać z jajkiem po czym rozsypać na stolnicy aby wyschła. Zlepione ziarenka należy rozdzielić. Następnie gdy kaszka wyschnie wrzucić ją na osolony wrzątek z dodatkiem masła. Dokładnie wymieszać iw stawić pod przykryciem na 45 minut do rozgrzanego…

Kluski z kaszy manny

Składniki: 2 szkl. mleka 3-4 łyżki masła 1 szkl. kaszy manny ½ łyżeczki soli 8 jajek ½ szkl. bułki tartej Sposób wykonania: Mleko zagotować z łyżka masła po czym wsypać do niego kaszę i całość rozgotować. Następnie doprawić do smaku solą i wstawić do rozgrzanego piekarnika na 15 minut. Po tym czasie odstawić do ostygnięcia…

Kaszka puchowa z sosem śmietankowym

Pół litra drobnej kaszki zatrzeć dwoma białkami, ugotować ją w pół litrze mleka, dołożywszy łyżkę świeżego masła. Gorącą kaszkę przecierać przez rzadkie sito, biorąc tylko po łyżce, aby się łatwiej przecierała – trzymać ją z garnkiem na blasze, aby ciągle ciepłą była i przecierać odrazu na salaterkę, na której się ma podać, bo przekładać łyżką…