Składniki:
- 1 kg malin, jagód, jeżyn
- 1 kg cukru żelującego
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1 szkl mleka łyżka masła ¼ łyżeczki soli 2/3 szkl błyskawicznej kaszki kuskus ½ szkl waniliowego jogurtu 2 łyzki cukru ½ szkl leśnych owoców Sposób wykonania: Do rondelka wlać mleko. Dodać do niego masło oraz sól i doprowadzić do wrzenia. Wówczas dodać kuskus i pod przykryciem odstawić na 5 minut. Po tym czasie całość…
Składniki: 3 szkl. owoców leśnych ½ szkl. cukru 4 łyżeczki żelatyny sok z 1 cytryny 3 szkl. wody bita śmietana Sposób wykonania: 1 ½ szkl. wody zagotować z dodatkiem cukru i soku z cytryny po czym dodać żelatynę namoczoną w ½ szkl. wody, zmiksowane owoce orz resztę wody. Całość dokładnie wymieszać i dodać do pucharków,…
Składniki: 50 dag malin 25 dag porzeczek czarnych 25 dag porzeczek czerwonych sok z 1 cytryny 30 dag cukru Do przybrania: ulubione owoce jagodowe starta skórka z 1 cytryny 8 dag brązowego cukru Sposób wykonania: Owoce umyć i zmiksować po czym dodać cukier oraz sok z cytryny i jeszcze przez chwilę miksować. Powstałą masę przelać…
Składniki: jerzyny 2 szklanki jagody czarne 2 szklanki poziomki 2 szklanki cukier 2 szklanki Sposób przyrządzenia: Owoce należy umyć na sitku pod bieżącą wodą, następnie odsączyć i przełożyć do garnka. W garnku należy zasypać je cukrem, gotować na małym ogniu przez około pół godziny, do jakiś czas mieszając. Gorące owoce należy przekładać do wyparzonych słoików…