
Składniki:
- 3 nektarynki
- 1 pomarańcza
- 1 banan
- 1/2 szkl soku z ananasa

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 2 nektarynki 1 łyżka brązowego cukru 1 łyżeczka rozpuszczonego masła bita śmietana Sposób przyrządzenia: Nektarynki umyć, osuszyć, przekroić wzdłuż na połówki, usunąć pestkę. Nektarynki ułożyć na blasze wyłożonej folią aluminiową skórką do góry, posmarować roztopionym masłem, oprószyć brązowym cukrem. Zapiekać w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni C do momentu aż cukier się rozpuści…
Składniki: 1 ananas 1 grejpfrut 1 jabłko 2 nektarynki 1 kiwi 5 łyżek listków mięty ½ limonki 3 łyżki brązowego cukru garść borówek Sposób wykonania: Owoce obrać i pokroić na mniejsze kawałki. Następnie wycisnąć sok z limonki a skórkę zetrzeć, dodać do nich cukier oraz miętę. Podlać odrobiną wody i trzymać na małym ogniu około…
Składniki: 1 szkl. poziomek 3 brzoskwinie 3 nektarynki 2 łyżki cukru pudru listki mięty 1 op. słodkiej śmietanki Sposób wykonania: Brzoskwinie i nektarynki sparzyć wrzątkiem po czym je obrać i pokroić na małe kawałki. Następnie oczyszczone poziomki wrzucić na dno dużej salaterki. Posypać je cukrem pudrem po czym układamy brzoskwinie i nektarynki. Przykryć folią aluminiowe…
Składniki: ½ melona miodowego 4 nektarynki 25 dkg szynki parmeńskiej w plastrach pieprz mielony Sposób przyrządzenia: Melon pokroić na 16 części, miąższ odkroić od skóry, nektarynkę na ósemki. Plastry szynki parmeńskiej pokroić w paski. Na wykałaczkę nabijać zwinięte ozdobnie paski szynki i kawałek owocu. Całość oprószyć pieprzem, schłodzić i podawać.