Składniki:
- 2 jabłka
- 600 ml zimnego mleka
- 150 ml soku marchwiowego
- 2 łyżki syropu klonowego
Składniki: 60 ml soku pomidorowego 80 ml soku marchwiowego kostki lodu woda mineralna Sposób wykonania: Ona soki wymieszać ze sobą. Przelać do szklanki i wrzucić kostki lodu. Uzupełnić woda mineralną.
Składniki: 500 g marchwi 1 jabłko sok z ½ cytryny 500 ml kefiru sól pieprz szczypta cukru Sposób wykonania: Obrane jabłka i marchewki pokroić na mniejsze kawałki po czym je zmiksować. Następnie wlać kefir i sok z cytryny. Dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem oraz cukrem.
Składniki: 20 ml syropu brzoskwiniowego bezalkoholowe wino musujące skórka z cytryny Sposób wykonania; Syrop brzoskwiniowy przelać do kieliszka. Uzupełnić winem musującym. Udekorować skórką z cytryny.