
Składniki:
- 350 g truskawek
- 200 ml schłodzonej śmietany kremówki
- 200 g mascarpone
- 1 łyżka cukru pudru
- 1 łyżeczka octu balsamicznego

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 12 dag biszkoptów o smaku migdałowym 5 łyżek likieru Amaretto 4 jajka 6 dag cukru 25 dag serka mascarpone prażone płatki migdałów Sposób wykonania: Biszkopty pokruszyć i zalać amaretto po czym odstawić je na kilka minut. W miedzy czasie żółtka ubić razem z cukrem, wówczas dodać biszkopty i serek mascarpone. Całość delikatnie wymieszać. Gdy…
Składniki: 300 g szpinaku 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 łyżka oliwy z oliwek 100 ml śmietany sól pieprz gałka muszkatołowa 400 g tortellini 150 g sera mascarpone 1 pęczek koperku Sposb wykonania: Posiekaną cebule i czosnek zeszklić na rozgrzanej oliwie po czym dodać posiekany szpinak i trzymać przez chwile na małym ogniu. Następnie wlać…