
Składniki:
- 150 g zmielonych orzechów włoskich
- 1/2 szklanki cukru
- 4 kieliszki adwokata
- 1 kostka masła śmietankowego
- 2 żółtka
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1/4 szklanki mleka 1/4 szklanki cukru 175 g miękkiego masła 1 szklanka mleka w proszku Sposób wykonania; Mleko przelać do rondelka. Dodać do niego cukier i gotować cały czas mieszając aż cukier się rozpuści. Wówczas zdjąć mleko z palnika i odstawić do ostygnięcia. W między czasie masło zmiksować po czym nie przerywajac mieszania dodawać…
Składniki: paczka andrutów 1 margaryna 3 szklanki cukru 2 szklanki mleka w proszku 11/2 szklanka mleka gotowanego 2 łyżki kakao Sposób wykonania: Margarynę stopić w rondelku na małym ogniu, wówczas zdjąć rondelek z ognia i dodać cukier rozpuszczony w odrobinie wody. Następnie mleko w proszku wymieszać ze zwykłym zimnym mlekiem i wlać do masła. Całość…