Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: mąka kukurydziana

Chleb kukurydziany Urszuli

Pyszny chleb kukurydziany. Wypróbuj ten przepis na wcale nie takie trudne. Aby go upiec będziesz potrzebować: mąki kukurydzianej, maślanki naturalnej, jajek i soku z cytryny. 
 

Składniki:

  • 250 g mąki kukurydzianej
  • 500 ml maślanki naturalnej
  • 2 jajka
  • 1 łyżka soku z cytryny 
  • 1 łyżeczka sody oczyszczonej 
  • 1 płaska łyżka soli 

Polenta kukurydziana

Składniki: 1,75 l wody szczypta soli 250 g mąki kukurydzianej Sposób wykonania: Osoloną wodę doprowadzić do wrzenia wówczas stopniowo wsypywać mąkę cały czas mieszając. Następnie zmniejszyć ogień i gotować około 40 minut nie przerywając mieszania. Duża deskę zmoczyć wodą po czym wylać na nią polentę, wyrównując  łyżką i odstawić na 5 minut. Po tym czasie…

Kukurydziane ciasteczka

Składniki: 250 g masła 150 g cukru pudru 250 g mąki 150 g mąki kukurydzianej Sposób wykonania:Masło utrzeć razem z cukrem, gdy powstanie gładka masa wsypać oba rodzaje mąki.Całość dokładnie wyrobić aby powstało gładkie ciasto, które rozwałkować.Następnie pokroić ciasto na kwadraty i widelcem zrobić dziurki.Ułożyć na blasze wysmarowanej tłuszczem i wstawić o piekarnika rozgrzanego do…