Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: likier pomarańczowy

Wiwat

Składniki: 40 ml tequili 20 ml likieru pomarańczowego 20 ml soku z marakui 20 ml soku pomarańczowego 10 ml syropu z limonki Sposób przyrządzenia: Do szklanki z lodem wlać wszystkie składniki, wymieszać.

Pomarańczowy flip

Składniki: 20 ml ginu 20 ml likieru pomarańczowego 10 ml likieru bananowego 1 żółtki szczypta mielonej gałki muszkatołowej Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać mocno wstrząsając wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki. Posypać odrobiną mielonej gałki muszkatołowej.

Pomarańczowa kawa

Składniki : 1 szkl. naparu z kawy 2 łyżeczki likieru pomarańczowego 1 łyżeczka cukru bita śmietana otarta skórka z 1/3 pomarańczy   Sposób wykonania: Likier pomarańczowy wymieszać z cukrem. Uzupełnić  kawą. Udekorować bitą śmietaną i posypać startą skórką z cytryny.

Kawa z likierem pomarańczowym

Składniki : 2 filiżanki espresso 6 żółtek 200 g cukru 1/8 l świeżej posłodzonej śmietanki 1 mały kieliszek likieru pomarańczowego Sposób wykonania: Żółtka z dodatkiem cukru utrzeć, wówczas dodać likier pomarańczowy i zimne espresso. Dokładnie  wymieszać i dodać jeszcze bitą śmietanę i ponownie delikatnie połączyć. Przelać do filiżanek.