Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: likier pomarańczowy

Tropical

Składniki: 40 ml koniaku 20 ml likieru pomarańczowego 20 ml soku z cytryny 40 ml soku pomarańczowego 40 ml soku ananasowego kostki lodu listki mięty plasterek pomarańczy gałka muszkatołowa Sposób wykonania: Alkohole i soki przelać do shakera. Dokładnie wymieszać i przelać do szklanki. Wrzucić kostki lodu. Udekorować listkami mięty i plasterkiem pomarańczy. Oprószyć gałką muszkatołową.

Cafe ala Orange

Składniki: •    1 łyżka startej skórki pomarańczy •    20 ml brandy •    1/8 litra mocnej, gorącej kawy •    2 łyżki bitej śmietany •    1 kieliszek likieru pomarańczowego •    1 skórka pomarańczy Sposób wykonania: Skórkę pomarańczową zalać brandy i odstawić na kilka minut. Po tym czasie wlać jeszcze kawę. Następnie bitą śmietanę wymieszać z likierem i…