Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: lawenda

Cynamonowa oliwa na słodko

Składniki: ½ l oliwy z oliwek kawałek kory cynamonu kilka kandyzowanych skórek pomarańczy 2 gałązki lawendy kilka goździków Sposób wykonania: Do butelki włożyć cynamon, skórkę pomarańczową, lawendę oraz goździki. Całość zalać oliwą z oliwek. Odstawić  w chłodne miejsce na co najmniej 3 tygodnie aby wszystkie składniki się przegryzły. Po tym czasie całość przecedzić i przelać…

Ocet z melisy i lawendy Iwony

Składniki: 5 gałązek lawendy o dł  około 10 cm 12 gałązek melisy o dł 10 cm 1 litr octu winnego Sposób przyrządzenia: Zioła umyć, osuszyć na papierowym ręczniku, przełożyć do wyparzonych butelek i szczelnie zamknąć. Przed użyciem odstawić w ciemne miejsce na 2 tygodnie.

Napój mleczny z miodem i lawendą

Składniki: 3 szklanki mleka 3 łyżeczki płynnego miodu 1 ½ łyżeczki suszonych kwiatów lawendy szczypta świeżo startej gałki muszkatołowej Sposób przyrządzenia: Do rondla wlać mleko, dodać płynny miód i suszone kwiaty lawendy. Zagotować, odstawić na około 15-20 minut do zaparzenia. Po tym czasie odcedzić i przelać do filiżanek, posypać startą gałka muszkatołową. Naturalny napój na…