Składniki:
- 1 szkl ryżu
- 6 szkl wody
- 1 cebula
- 1 łyżka oliwy z oliwek
- ½ łyżeczki oleju sezamowego
- szczypta gałki muszkatołowej
- 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
- 2 garści szpinaku
- szczypta soli
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: paczka kleiku ryżowego pół kostki margaryny 3 łyżki śmietany 3 jaja pół szklanki cukru 5 łyżeczek wiórek kokosowych cukier waniliowy łyżeczka proszku do pieczenia dżem lub konfitura (niekoniecznie) Sposób przyrządzenia: Z podanych składników zagniatamy ciasto. Po wyrobieniu formatujemy z ciasta kulki wielkości orzecha włoskiego. Na blasze wyłożonej posmarowanym pergaminem lub folią ( w przypadku…
Składniki:– paczka kleiku ryżowego– kostka margaryny– 3 jaja– szklanka cukru– 3-4 łyżeczki wiórków kokosowych – cukier waniliowy– łyżeczka proszku do pieczenia– dżem lub konfitury Wykonanie:Z podanych składników zagnieść ciasto. Uformować z niego kulki wielkości orzecha włoskiego,ułożyć je lużno na blaszce.W każdej kulce zrobić wgłębienie (najlepiej palcem). Upiec ciasteczka na jasnozłoty kolor. Wyjąć z pieca i…