Składniki: 2 szklanki poszatkowanej białej kapusty 2 szklanki czerwonej kapusty 3 drobno posiekane czerwone cebulki Sos: ½ łyżki masła ½ łyżki mąki ½ łyżki cukru ½ łyżki ostrej musztardy łyżka octu winnego pół szklanki bulionu z kostki sól pieprz Sposób wykonania: Kapusty i cebulę wymieszać ze sobą. Następnie na rozgrzanym maśle przesmażyć mąkę po czym…
Tag: kapusta
Listy
Sałatka z kapusty i rzepy
by Ewa Koralewska • • 0 Comments
Listy
Sok z jabłka i koperku
by Łucja Wójciak • • 0 Comments
Składniki: ćwiartka pęczka koperku 50 gram czerwonej kapusty półtora jabłka Sposób wykonania: Kapustę razem z jabłkiem i koperkiem zmiksować ze sobą.
Listy
Sok z marchwi i pasternaku
by Weronika Bogusławska • • 0 Comments
Składniki: 1 pasternak 2 truskawki 6 liści białej kapusty Sposób wykonania: Pasternak, marchew i truskawki zmiksować ze sobą do uzyskania jednolitego soku. Przelać do szklanki.
Listy
Sok pomidorowy z ogórkiem
by Oliwia Cieślar • • 0 Comments
Składniki: 2 pomidory 6 liści czerwonej kapusty ćwiartka dużego ogórka Sposób wykonania: Pomidory, kapustę i ogórek zmiksować do uzyskania jednolitego soku.
-300x192.jpg)
.jpg)