Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: kanapkowa

Pasta z bryndzy po góralsku

Składniki: 20 dkg bryndzy ½ szklanki posiekanego szczypiorku 4 ugotowane na twardo jajka 4 ząbki czosnku ½ szklanki majonezu sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Zieleninę i jajka drobniutko posiekać. Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę. Bryndzę pokruszyć. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem, przyprawić solą i pieprzem do smaku. Podawać z białym pieczywem lub krakersami.

Pasta twarogowa z rzodkiewką

Składniki: 2 pęczki czerwonej rzodkiewki 4 ugotowane na twardo jajka 4 łyżki kwaśnej śmietany18% pęczek szczypiorku sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Rzodkiewkę umyć, osączyć na papierowym ręczniku, zetrzeć na tarce na drobnych oczkach. Twaróg przepuścić przez maszynkę, wymieszać z rzodkiewką, dodać posiekany szczypiorek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wszystkie składniki wymieszać ze śmietaną.…

Pasta z makreli

Składniki: 2 wędzone makrele/ około ½ kg/ 2-3 średnie cebule 3 łyżki koncentratu pomidorowego ½ szklanki oliwy z oliwek zioła/ natka pietruszki, szczypiorek, bazylia, rzeżucha/ sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Wędzoną makrelę obrać i usunąć ości. Cebulę obrać, podzielić na połówki i razem z makrelą  przepuścić przez maszynkę. Dodać koncentrat pomidorowy, oliwę z oliwek…

Pasta szynkowa na kanapki

Składniki: 6 ugotowanych jajek na twardo 25 dkg szynki drobiowej 4 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżeczka mielonej papryki 2 łyżki posiekanej zieleniny/ natka pietruszki, koperku, szczypiorek, oregano, estragon/ sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Jajka ugotować na twardo, schłodzić i obrać. Jajka i szynkę przepuścić przez maszynkę, dodać, drobno posiekane zioła, sól, pieprz do…