![](https://pychotka.pl/wp-content/uploads/2015/11/foto_karkowka-stanislawa.jpg)
Składniki:
- 500 g karkówki
- 5 łyżek oliwy
- 1 łyżka oleju sezamowego
- 2 łyżki sosu sojowego
- sok z 1/2 limonki
- 1 mała papryczka chili
- 1 łyżeczka carry
- 1 łyżeczka ziaren kolendry
- 2 ząbki czosnku
- sól
- pieprz
![](http://blog.pychotka.pl/wp-content/uploads/2015/11/foto_karkowka-stanislawa.jpg)
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki:
Składniki: 50 dkg mini marchewek 1 łyżka oliwy 2 łyżki posiekanej natki pietruszki 1 łyżeczka masła sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Umyte i osuszone marchewki wymieszać w misce z oliwą, 1 łyżka natki pietruszki, solą i pieprzem. Tak przygotowane marchewki przełożyć na aluminiową tackę do grillowania i piec mieszając 20 minut. Dodać resztę pietruszki, masło, ewentualnie…
Składniki: 40 dkg wątróbki drobiowej 15 dkg przerośniętego boczku 20 dkg młodych pieczarek sól, pieprz do smaku 3 łyżki oleju Sposób przyrządzenia: Wątróbki podzielić na połowy. Boczek pokroić na grube plastry ,a plastry na kwadraty. Pieczarki umyć, duże podzielić na pół, małe zostawić w całości. Na szpatułki nadziewać na zmianę, wątróbkę, boczek i pieczarkę. Wątróbki…