Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: do indyka

Kąski z indyka Weroniki

Dla miłośników mięsa. Zbiór znakomitych przepisów. Kąski z indyka Weroniki to nasza dzisiejsza pozycja. Przepis zawiera: piersi z indyka, oliwę z oliwek, sok z cytryny i sos sojowy. 
 

Składniki:

  • 2 duże piersi z indyka 
  • 1 szkl oliwy z oliwek
  • 1/2 szkl sosu sojowego
  • sok z 4 cytryn
  • 1/4 szkl  musztardy 
  • 1/2 szkl posiekanej świeżej szałwii
  • 1/2 szkl posiekanego świeżego oregano
  • 1/2 szkl posiekanej świeżej natki pietruszki
  • 2 ząbki czosnku 
  • 1 łyżka czerwonej papryki w proszku
  • sól
  • pieprz
 

Pikantny dżem pomidorowo brzoskwiniowy

Składniki: 2,5 szklanki pokrojonego w kostkę miąższu pomidorów 2,5 szklanki obranych, pokrojonych w kostkę brzoskwiń 1,5 szklanki cukru 3 łyżki soku z cytryny 1 łyżeczka mielonego rozmarynu ½ łyżeczki mielonego pieprzu szczypta mielonego chili środek żelujący Sposób przyrządzenia: W rondlu o grubym dnie wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem rozmarynu, pieprzu i chili. Zawartość rondla doprowadzić…

Farsz owocowy do indyka

Składniki: 1 cebula 20 dag suszonych moreli 2 jabłka 1 łyżeczka suszonego majeranku 2 łyżki bułki tartej sól pieprz Sposób wykonania: Cebulę posiekać, morele pokroić na mniejsze kawałki a obrane jabłka w drobną kostkę. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Dodać jeszcze majeranek oraz bulkę tarta. Ponownie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Farsz śliwkowy do indyka

Składniki: 6 gałązek majeranku 10 dag suszonych śliwek Kromka chleba tostowego 2 łyżki cebulki prażonej ½ szkl. czerwonego wina Sposób wykonania: Majeranek posiekać chleb pokroić w kostkę a śliwki na mniejsze kawałki. Wszystko zalać winem i odstawić na 15 minut, aby całość przesiąkła zapachem alkoholu.