Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: czekolada w proszku

Kawa Amino

Składniki: kawa Marcana 3 łyżki czubate woda 2 szklanki czekolada w proszku 2 łyżki Sposób przyrządzenia:Kawę należy zalać niewielką ilością wody, rozlać ekstrakt do filiżanek,a następnie zalać wrzątkiem i zaparzyć. Przed podaniem posypać czekoladąw proszku. Można także podawać z cukrem. Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

„Gorący włoch”

To kolejny przepis od znajomego barmana z restauracji "Mariacka" z Gdańska. Składniki:• amaretto 50 ml• lekko podgrzana śmietanka 70 ml• bita śmietana 10g• czekolada w proszku do posypania Sposób przyrządzenia: Amaretto mieszamy z śmietanką i wlewamy do kieliszka na martini – w restauracji podają tego drinka w wydrążonym kokosie. Na górze robimy kleksa z bitej…