
Ciasto:
- 500 g mąki
- 4 jajka
- 2 łyżki oliwy z oliwek
- 1 łyżka koncentratu pomidorowego
Farsz:
- 400 g mielonego mięsa drobiowego
- 1 jajko
- sól
- pieprz
- 1 ząbek czosnku
Dodatkowo:
- 3 łyżki masła
- kilka listków szałwii
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1 kg karkówki 3 cebuli sól pieprz czerstwa bułka Sposób wykonania: Karkówkę pokroić na małe kawałki a cebulę w talarki i razem obsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Następnie podlać odrobiną wody i trzymać na małym ogniu do miękkości. Wówczas całość zemleć w maszynce razem z namoczoną bułką. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Składniki: 40 dag bryndzy łyżka masła 2 jajka 20 dag kaszy manny 50 ml wody 2/3 szkl. mleka sól pieprz majeranek Sposób wykonania: Następnie kasze wymieszać z odrobiną wody po czym przełożyć ją do wrzącego mleka. Dodać jeszcze masło oraz szczyptę soli. Całość dokładnie wymieszać i gotować na małym ogniu. Po kilku minutach zdjąć z…